25.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás!

Kérdésed van? Hívj minket  a Showroom nyitvatartási idejében! 06/306505295

Scoot and Ride futóbiciklik, rollerek

Ha futóbicikli vagy roller, akkor Scoot and Ride

A Scoot and Ride futóbicikli, roller kategóriában megtalálhatod a legnépszerűbb típusokat és színeket, legyen szó a Highwaykick 1, a Highwaykick 2, Highwaykick 3 vagy a Highwaykick 5-ös sorozatról. Mindezek mellett bukósisakokat, hátizsákokat és egyéb kiegészítőket, cserealkatrészeket is forgalmazunk weboldalunkon. További leírásokat valamint információt a futóbiciklik és rollereket forgalmazó cég hivatalos weboldalán is olvashatsz.

Mit érdemes tudni a gyártóról a Scoot and ride-ról?

A Scoot & Ride márka vitathatatlanul a leginnovatívabb a roller gyártók között. A több mint 10 éves osztrák cég fő célkitűzése, hogy olyan termékeket gyártsanak, melyek egyértelműen a gyermekek igényeit elégítik ki már egészen 1-től kb 12 éves korig.

A praktikum elengedhetetlen szempont a Scoot & Ride termékek esetében. A 2:1 funkció által egyszerre két termékkel lesznek gazdagabbak a gyermekek. Egyszerű mozdulatokkal átalakítható a futóbicikli rollerré - és vissza. A szülőkre is gondoltak a gyártók, mert a hordozás, tárolás is nagyon könnyedén megoldható. Esztétikai szempontból is egyedülállóak, egyedi tervezésű külsejük biztosan kitűnik a járművek közül. Nagy hangsúlyt fektettek a stabilitásra, és a biztonságra is. Egy szabadalmazott biztonságtechnikai betétet használatával, extra védelmet nyújt a kismotor használatakor.

A mai világban fontos a környezetvédelem, a Scoot & Ride célkitűzése, hogy minél több újrahasznosítható anyagot használjanak fel. PVC mentesek a termékeik, valamint - típustól függően - megfelelnek az alábbi előírásoknak : EN71 / EN14619 / EN 1078 / ASTM F963 / ASTM F2246 / KC / GMARK / AS-NZS ISO 8124. A többfunkciós járművek időtállóak, tovább használhatóak, ezzel is csökkentve a gyártási szennyeződéseket.

A Scoot and Ride gyártók elkötelezettek a futóbicikli és roller minősége mellett

Így fogalmaznak: "Mi, Christian, Wolfgang, Christoph, Stefan, Ive, Viktoria és Robert örömmel valósítjuk meg szenvedélyünket, a gyermek termékek tervezését, 2010 óta. Csapatunkba tartoznak barátaink, ismerőseink és gyermekeik, valamint elosztási, marketing és termelési partnereink is, akik évek óta támogatnak minket; erre nagyon büszkék vagyunk.

Eddig szenvedélyünk 40 országba vezetett bennünket. Ez azt jelenti, hogy termékeink elérhetőek 1 és kb. 12 év közötti gyermekek számára világszerte több mint 40 országban. Mostanra termékeink olyan népszerűek lettek, hogy gyakran másolják őket; mi inkább új dolgokon dolgozunk, és itt és most éljük filozófiánkat veletek.

Scoot and Ride az okos mobilitás

A Scoot & Ride-nál meg vagyunk győződve arról, hogy hosszú élettartamú termékek a legkevésbé károsak a környezetre. A 2 az 1-ben elvünket éljük, a legjobb anyagokat használjuk, és termékeinket úgy tervezzük, hogy javíthatók legyenek. Igyekszünk környezetbarát vagy újrahasznosított anyagokat használni, amikor csak lehetséges; például 2019-ben a kiállítási ingyenes ajándékok nagy része újrahasznosított anyagokból készült. Az optimalizált ellátási láncok is fontos tényezők, ezért áttértünk külföldi csomagolóegységeinket kettőről négyre, és minden kartonméretet optimalizáltunk a CO2-kibocsátás minimalizálása érdekében. Célunk az, hogy még több termék közvetlen szállítását hozzuk létre, és csökkentsük a szállítási útvonalakat. Scoot & Ride® - okos mobilitás."