Kérdésed van? Hívj minket! 06/306505295

Adamo Babahinta Natúr
Adamo Babahinta Natúr
36 900 Ft

Adamo Babahinta Natúr

Adamo Babahinta Natúr
Adamo Babahinta Natúr
Adamo Babahinta Natúr
LEÍRÁS
A természetesség és a skandináv stílus kedvelőinek. Letisztult megjelenésének köszönhetően minden stílusú lakásba remekül illik.

A hinta tartozékai:
Keményfa rudazat, 10 mm vastag kötélzet, keresztrúd, magasságot állító karabiner, pamut párna, strapabíró 100 % pamut külső rész.
FONTOS! A rugót nem tartalmazza a doboz, válaszd ki a gyermeked súlyának megfelelőt és azt is helyezd a kosaradba!

Az ADAMO hinta tulajdonképpen egy bölcsőhinta, amit ha hiszel, ha nem a baba 3 éves koráig (vagy maximum 15 kg-os koráig) használni tudtok.
A mi hintánk már nulla éves kortól használható, ahogy a kórházból hazaértetek már használhatjátok bölcsőhintaként. Csak természetes alapanyagokból és textilekből készítjük hintáinkat, hogy a babád a legjobbat kaphassa. A hintát 3 éves korig (maximum 15 kg-ig) tudjátok használni. Az egy pontban való rögzítésnek köszönhetően a hinta mindig másképpen mozog, használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugóshintaként. Egyszerűen megunhatatlan!

Fejleszti az egyensúlyt, a szem és kéz koordinációt, erősíti a lábakat, segít felkészülni a babának a nagymozgások beindításában mindemellett a koraszülött babáknál felgyorsítja a súlygyarapodást és kiegyensúlyozottá teszi a fejlődést. Az ADAMO hinta átsegít a nehéz pillanatokban, mint a pocakfájás, fogfájás, rossz idő miatti bezártság, nyugtalanság és mindeközben szórakoztató módon fejleszti a babákat.
ÖSSZETÉTEL
textil: 100% pamut, kötél: 100% polipropilén, rudak: bükk
Ajánlott életkor
0+
Szállítás: 2-7 nap
36 900 Ft
A vásárlás után ekkora összeg íródik jóvá a hűség számládon: 1 107 Ft
Adatok
Gyártó
Adamo
Cikkszám
16210
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek