Hangolódj velünk az ünnepekre! Karácsonyi kedvezményekért kattints ide!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303296404

ÚJ

Tryco futóbicikli gyerekeknek – Sárga

Tryco futóbicikli gyerekeknek – Sárga
Tryco futóbicikli gyerekeknek – Sárga
Tryco futóbicikli gyerekeknek – Sárga
Hogyan hat a futóbicikli a gyerek idegrendszerére? Fejleszti a mozgást és az egyensúlyérzéket is!

Ez az első pedál és láncok nélküli kerékpár, amit már a kétévesekkel is meg lehet ismertetni, így ideális választás lehet egy igazi bringa előtt.
A tanulóbicikli vázzal, nyereggel és kormánnyal rendelkezik csupán, pótkerekek sincsenek, amelyek a gyerek stabilitásában segítenének. Neki kell hajtania magát a lábával, és kormányoznia, amihez egyensúlyozásra van szükség. Ilyenkor ismerkedik meg a sebességgel, amit megtanul szabályozni.

Mérete: 85 cm hosszú, 45cm széles
Magasság: 54-62 cm
Nyereg állítható: 36cm – 46cm
Súly: 4,1 kg
Ajánlott életkor
1+
Hányan játszhatják
1
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Gyártó
Tryco
Nincs raktáron
29 500 Ft
Részletek
A futóbicikli használata sokkal nagyobb odafigyelést, koncentrációt és koordinációs képességeket igényel, ezáltal fejleszti a lurkó mozgását és egyensúlyérzékét. Mindezek mellett megtanulja, milyen erőbefektetés szükséges a megfelelő lendület és a kívánt sebesség eléréséhez.

Pozitívan hat a kognitív teljesítményre

Olyan agyi pályákat aktivizál, amely kedvező hatással lehet a beszédfejlődésre és a kognitív teljesítményre, ami a későbbiekben az írás- és olvasástanulásnál szereznek jelentőséget. Azzal, hogy a kicsi kontrollálja az egyensúlyt és sebességet, visszacsatolást kap önmagáról, hogy képes egyedül haladni, ezáltal a félénkebb gyerek is sokkal bátrabbá válhat. A tanulóbicikli abban is segít, hogy a gyerek könnyen, pótkerekek nélkül tanuljon meg később kerékpározni.
Adatok
Cikkszám
TR-413204
Hasonló termékek