25.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás!

Kérdésed van? Hívj minket  a Showroom nyitvatartási idejében! 06/306505295

CocoonaBaby - Fehér

Újszülött és koraszülött babáknak tervezve. A Cocoonababy®, egy ergonomikus matrac, mely gyengéden körülöleli a babát, felidézve azt a megnyugtató környezetet, melyet az anyaméhben tapasztalt a kisbabád. Segít a babádnak, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a születés utáni élethez. A magzatpózhoz hasonlító kialakítása enyhén ívelt, ezáltal nyugtató hatása van a gyermekekre, tehermentesíti a gerincet. Segít neki aminőségi alvásban és a napközbeni pihenésben is. 3 hónapos korig használható - koraszülöttek esetén a 9. hónaptól számított 3. hónapig. Javítja az alvás minőségét és hosszát. Csökkenti Moro reflex előfordulását. Korlátozza a refluxproblémákat. Ösztönzi a harmonikus fejlődést. A Cocoonababy® haspánttal van ellátva, mely babádat biztonságban tartja és megnyugtatja, mivel enyhe nyomást gyakorol a hasára anélkül, hogy akadályozná a mozgását. Tartozékok: 1 pamut lepedő, 1 pocakpánt, 1 vízálló védőhuzat, 1 szállítótáska. Koraszülött kisbabáknak kifejezetten ajánljuk ezt a terméket.
Nincs raktáron
81 990 Ft
Részletek
Újszülött és koraszülött babáknak tervezve.
A Cocoonababy®, egy ergonomikus matrac, mely gyengéden körülöleli a babát, felidézve azt a megnyugtató környezetet, melyet az anyaméhben tapasztalt a kisbabád.
Segít a babádnak, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a születés utáni élethez.
A magzatpózhoz hasonlító kialakítása enyhén ívelt, ezáltal nyugtató hatása van a gyermekekre, tehermentesíti a gerincet.
Segít neki aminőségi alvásban és a napközbeni pihenésben is.
3 hónapos korig használható - koraszülöttek esetén a 9. hónaptól számított 3. hónapig.
Javítja az alvás minőségét és hosszát.
Csökkenti Moro reflex előfordulását.
Korlátozza a refluxproblémákat.
Ösztönzi a harmonikus fejlődést.
A Cocoonababy® haspánttal van ellátva, mely babádat biztonságban tartja és megnyugtatja, mivel enyhe nyomást gyakorol a hasára anélkül, hogy akadályozná a mozgását.
Tartozékok: 1 pamut lepedő, 1 pocakpánt, 1 vízálló védőhuzat, 1 szállítótáska.
Koraszülött kisbabáknak kifejezetten ajánljuk ezt a terméket.
Adatok
Márka
Béaba
Cikkszám
0445166
Hasonló termékek