25.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás!

Kérdésed van? Hívj minket  a Showroom nyitvatartási idejében! 06/306505295

Blog

Rengeteg új márkát hoztunk Nektek, melyeket szeretnénk veletek jobban megismertetni. Elsőként kalandozzunk el a Mama Memo világába!

A babakelengye alapkelléke a kis takaró, hiszen amellett, hogy melegséggel öleli át kisbabádat, biztonságot is ad. Íme öt ok amiért érdemes beruháznotok egy finom, puha plédre.

Bár 2023-at írunk, a fából készült játékok nem mentek ki a divatból. Sőt! Egyértelműen reneszánszukat élik! Hogy miért? Erre keressük a választ írásunkban. 

A pelenkázó táska az, amire minden pici gyerekes anyukának szüksége van, hiszen már a kórházba menet is rengeteg holmit kell vinni. Igazai alap kelléke a kisbabás korszaknak, később pedig a játszótéren is jó szolgálatot tesz.

A minőségi időt semmi nem pótolja. Hagyjuk szárnyalni a képzeletünket! Ezek a meghitt pillanatok tudják feledtetni a hétköznapok gondját, amikor a reggeli készülődéstől és parancsolgatástól zajos a ház. 

A babavárás egyik legizgalmasabb része a szoba kialakítása.  Biztosan te is összegyűjtöttél már jónéhány képet, ötletet arról, hogy milyen kuckót képzelsz el kisbabádnak. Mi most abban segítünk, hogy melyek azok a termékek, amik elengedhetetlenek lesznek a kényelmes mindennapokhoz.

Naná! A Leclerc babakocsik gombnyomással, egy kézzel könnyen és egyszerűen kezelhetőek. 

Te is mindent megvennél a kis manódnak, hogy örömöt szerezz neki? Nem tudsz választani a rengeteg meseszép játék közül? Segítünk, hogy a legjobbat vigye az otthonodba a futár! 

Ha intelligens gyereket szeretnél, mesélj neki tündérmeséket. Ha még intelligensebbet szeretnél, mesélj neki még többet." Ezt egyszer Einstein mondta, és mint sok minden másban, ebben is igaza volt. Nincs olyan, hogy túl sok mese- nyilván itt most nem a mese nézésére gondolunk, mert abból viszont nagyon könnyen lehet nagyon hamar túl sok is, de az egy másik téma lesz.  Mesét olvasni, mondani, nem lehet eleget egy kisgyereknek.

A Top 5 legjobb játék a Minimanó játék webshop ajánlásával. Olvassátok el a cikket, reméljük hasznos lesz számotokra.