Kérdésed van? Hívj minket! 06/306505295

Label Label Fa Játék Formaépítő Kék
Label Label Fa Játék Formaépítő Kék
8 990 Ft

Label Label Fa Játék Formaépítő Kék

Label Label Fa Játék Formaépítő Kék
Label Label Fa Játék Formaépítő Kék
Label Label Fa Játék Formaépítő Kék
Label Label Fa Játék Formaépítő Kék
A Label-Label montesszori építőjáték célja, a méretekben és formákban különböző alakzatokat a megfelelő sorrendben kell a rúdra helyezni, és a sokféle forma és színkombináció izgalmas és látványos vár formát ad a terméknek.
Ajánlott életkor
18m+
Hányan játszhatják
1-2 játékos
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Méret
23cm x 19,5cm x 6cm
Színe
kék
Mikor kapom meg, ha most megrendelem
2023.01.31
Termékjellemzők
Termékjellemzők Termékjellemzők Termékjellemzők Termékjellemzők
Készleten
8 990 Ft
A vásárlás után ekkora összeg íródik jóvá a hűség számládon: 270 Ft
Részletek
Az egyéves gyerkőc – a sok-sok gyakorlás eredményeként – ujjait a kiszemelt tárgy méretéhez tudja igazítani, így célirányosan megfogni azt. A kézügyesség a finommotorika, nagyon fontos fejlesztendő terület. Ha jól végiggondoljuk, akkor ez a fejlődési ív csodálatosan felépül: a kicsi újszülött karjainak kalimpáló mozgása összerendeződik, csecsemőként az ülés, felegyenesedés során már nem használja, így azok felszabadulnak és ügyesedhetnek. Finomodhat a tárgyakért nyúlás, tárgyfogás, ezzel együtt gyakorolnak az ujjak, kezek is. 1 és 3 éves kor között sem ér véget a finommotorika fejlődése, mivel a nagymozgások, és ezzel együtt az egyensúlyrendszer – mely az egésznek az alapja – szintén fejlődésben van. Amennyiben azt látjuk, hogy gyermekünk nagymozgása, egyensúlyérzéke életkorának megfelelő, akkor jöhet a szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztése! A fa rudas építőnk az egyik legkiválóbb eszköz ezeknek a készségeknek a fejlesztésére.

Rakhatod az eredetinek megfelelően is a rudakra a kockákat, alakzatokat, de kitalálhattok saját szabályrendszereket is. Pl most csak a fehér elemeket tedd fel, vagy rakja fel bármilyen három elemet, vagy egy világos kék és egy fehér elemet tegyél fel. Ezekkel a gyakorlatokkal a fent említett finommotorika, szem - kéz koordináció mellett még az alap matematikai fogalmakat is gyakorolhatjátok.

Ha van kedvetek szabadon is építhettek kedvetek szerint bár mit, a gyerekek képzelete tudjuk, hogy nem ismer határokat!

Kor: 18 hónapos kortól
Méret: 23cm x 19,5cm x 6cm
Anyaga: fa
Adatok
Gyártó
Label Label
Cikkszám
25095
Hasonló termékek