Kérdésed van? Hívj minket! 06/306505295

Label Label Fa Játékvonat Építőelemekkel -  Kék
Label Label Fa Játékvonat Építőelemekkel - Kék
9 690 Ft

Label Label Fa Játékvonat Építőelemekkel - Kék

Label Label Fa Játékvonat Építőelemekkel -  Kék
Label Label Fa Játékvonat Építőelemekkel -  Kék
Label Label Fa Játékvonat Építőelemekkel -  Kék
Label Label kék színű favonat, építőelemekkel a gyerekek bármikor szétszedhetik és összerakhatják, így a mozdony a rakomány szállításán kívül, egy kis kreatív építőjátékot is játszhatnak.
A készségfejlesztő kis színes fa vonat a gyermeket szórakoztatja és fejleszti is.
Ajánlott életkor
18m+
Hányan játszhatják
1
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Méret
40,8cm x 12cm x 8cm
Mikor kapom meg, ha most megrendelem
2023.01.31
Készleten
9 690 Ft
A vásárlás után ekkora összeg íródik jóvá a hűség számládon: 291 Ft
Részletek
Vonatozás és építkezés egyben? Lehetne ennél szuperebb játékot találni egy gyereknek? Tologathatja és építheti is közben, ahogy neki tetszik. Játszhatod egyedül de versenyezhettek is:) Játék közben fejlődik a szem-kézügyesség, a motorikus mozgás finomodik és az ok-okozati összefüggésekre is rávezet, így a logikus gondolkodást is serkenti. Szuper izgalmas a gyerekek számára egy építhető vonat szett.


Tipp: építsetek hozzá egy még nagyobb pályát az 50 darabos építőkocka szett segítségével.

Ezt a klassz pályát kiválóan tudjátok kombinálni az építőkockákkal. Hogyan is? Miért is olyan jó?

Az egyéves gyerkőc – a sok-sok gyakorlás eredményeként – ujjait a kiszemelt tárgy méretéhez tudja igazítani, így célirányosan megfogni azt. A kézügyesség a finommotorika, nagyon fontos fejlesztendő terület. Ha jól végiggondoljuk, akkor ez a fejlődési ív csodálatosan felépül: a kicsi újszülött karjainak kalimpáló mozgása összerendeződik, csecsemőként az ülés, felegyenesedés során már nem használja, így azok felszabadulnak és ügyesedhetnek. Finomodhat a tárgyakért nyúlás, tárgyfogás, ezzel együtt gyakorolnak az ujjak, kezek is. 1 és 3 éves kor között sem ér véget a finommotorika fejlődése, mivel a nagymozgások, és ezzel együtt az egyensúlyrendszer – mely az egésznek az alapja – szintén fejlődésben van. Amennyiben azt látjuk, hogy gyermekünk nagymozgása, egyensúlyérzéke életkorának megfelelő, akkor jöhet a szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztése! A fa kockákból való építkezés az egyik legkiválóbb eszköz ezeknek a készségeknek a fejlesztésére. Ezzel vonat szettel pedig még fokozni tudod a klassz várost, vonatversenyzést!

Tervezzetek várost: készítsetek el a terveket, és kezdődhet is az építkezés! A gyerekek fantáziája szab csak határt abban, hogy mit is fogunk építeni! Kalandra fel!

Méret: 40,8cm x 12cm x 8cm
Kor: 18h+
Anyaga: bükkfa CE minősítés
Adatok
Gyártó
Label Label
Cikkszám
25170
Hasonló termékek